Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bilden visar kristallthornet mitt i Stockholms centrum, tornet som lutar väldigt konstigt och ingen varnar för en incident.


Jag skulle vilja att ni blir ambassadörer för Sverige.

Kreml: Nu är det ett krig.

,poet och poeter,  Sverige kommer också att drabbas av tvisten om gamla territorier.

Jag ska inte översätta eller jämföra Nato-länder eller mina två kära Sverige och Rumänien.

Jag vill att ni ska utses till ambassadörer för Sverige, inte dialogpoeter med fula minnen som smetar på alla som skriver här, håll er lugna och undvik infiltrering...

-Uttalande från Kreml: För första gången sedan invasionen av Ukraina erkänner den ryska ledningen officiellt att landet befinner sig i ett krigstillstånd. Särskild krigsoperation: Ursprungligen beskrevs som en speciell militär operation, västvärldens kollektiva inblandning i Ukraina ledde till att Ryssland betraktade det som ett krig. Förbjuden term: Även om användningen av termen "krig" är förbjuden och straffad i Ryssland, har det funnits tillfällen där det har kommit undan, bland annat från president Putin och utrikesminister Lavrov.

Bilan?ul atacului din Kiev cre?te la 18 victime. Anali?tii americani cred c? Putin s-ar preg?ti pentru un conflict cu NATO - Stirileprotv.ro

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-03-22 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP