Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långsam extas

klockan bortom och månens lyckliga leende i kroppens vindlingar av brinnande blå kristall drick mig älskade tills tystnaden bjuder
upp till en långsam extas.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-03-22 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP