Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret och ljusets eviga kamp


Jag vet inte om du sörjer dagen när natten tar vid
Utanför hörs rörelse och liv

Jag vet inte om du är den du säger dig vara
Stjärnor som kristaller på himmelen så klara

Nu nalkas sömn för den som har lugnare hjärta
Hur kan jag förklara denna rådande smärta

Jag vet inte om du fruktar ljuset under madrassen
Jag önskar skiljas bort från ljuset med ICA-kassen

Så släcks den stora solens ljus
Sen kommer ångesten till detta hus

Igen…




Fri vers av Music mind VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-23 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP