Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kvällssol


Följer vägen fram
mild och ljus då sol går ner

En upplevelse




Bunden vers (Haiku) av Lottie Ålhed VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-23 12:10



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fantasieggande bild med passande haiku, vägen ringlar sig mot solen
möts det två månne.
2024-03-24

  La Magnólia VIP
Det är också en vacker upplevelse att få läsa din pennas beskrivning. Tack för en fin haiku.
2024-03-23

  Larz Gustafsson VIP
Fint att du fångat den i både ord & bild (som också en tidskrift heter).
2024-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP