Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engagemang



Konsten att överleva
mörkret
vibrationerna
i atmosfären
vars styrka är påfallande
och kroppens motstånd
är tveksamt
i en värld utan kraft
där slutet
är svaret på tiden




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-03-23 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP