Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marginal



Demonernas energier
är inavlade
i sina egna ideér
som ansätter andra
och allt pågår
när det är tufft
att vänta på döden
Hela systemet
är påverkat
och botemedel
saknas
mot strömningar
i samhället




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2024-03-23 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP