Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRAGMENTARISKT MIKROKOSMOS

När strukturen överskuggats

och kaoset triumferar

när livet inte alls är

så strikt och strukturerat

har kalejdoskopet ruskats

allt för våldsamt och för hårt

Mikrokosmos fragmenteras

Det som var en dans blev svårt

 

Fragmentariskt mikrokosmos

Helhet splittras

Slott raseras

Tidens tempo tränger in och

en förvirring maximeras

 

 

Se, där tappades kontrollen

i en yra vit och hård

Som en snöstorm på en vårdag

i en värld som tarvar vård

Och insomniaterrorister

får ta på sig ansvaret

Sedan blottläggs många brister

i det skärpta allvaret

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/3 2024

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2024-03-24 11:55



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Rubbade cirklar och kontrollförlust.
Kan definitivt relatera till den här texten.
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP