Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kanten mellan

Snöslask och början av aprilväder 

Kontrasten mellan vinter och vår

Ger oss gråbruna nyanser

Och smutsiga gator

Där vi skyndar fram genom fallande 

Blötsnö, regn eller blåst 

Om inte solen hinner titta fram

Mellan naturens och vädrets

Alla nycker så här i kanten

Mellan vinter och vår




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-25 06:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vi får se tiden an och tålmodigt invänta den stundande våren.
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP