Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En spegelvärld.


Blanka speglar

en brud
som är så torr
att hon inte har plats
för kärlek
mellan hennes ben
och på hennes
bleka hud.
himlen, så uppenbar
att den är helt vit
men stirrar ner
på den mörka jorden.
dränerar dess färger
och byter ut dem
mot blanka speglar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kosmopoliten
Läst 35 gånger
Publicerad 2024-03-24 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kosmopoliten