Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Episod



Mitt hjärta
bultar för er
Det osynliga 
tillståndet
Rörelsen i kroppen
är förknippad
med dikten
En tid utan hopp




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-03-24 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP