Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken sömngång

Nattens sista rök,
i den halva timmen, och
boken bär inga blad,
i regnet, och
gatan står tom, men
på nattbussen passerar,
i upplysta ansikten,
liv.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn
Läst 18 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-24 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn