Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsrök

Dova breda ljud
från stan,
perronghamrande slammerskur
på håll:
meningsglans och resonans.
Framför mig:
mitt universitet,
slarvigt uppsatt hår,
en laserblick.
Ett namn på S.
Vi röker.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 10 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-26 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP