Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotaskräck

Gå rakt ut i världen,
utan skor,
visa din barfotaskräck.
Då skall du se att det inte är du som,
darrar,
utan löven i träden.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-03-24 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn