Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångfaldens enfald

Mångfaldens enfald
faller platt till marken
om den enskildes förnuft
får komma till tals




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-03-24 21:23



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Enfaldens mångfald förtjänar en egen dikt.
2024-03-30

    Tidsljus_Timelight
Förnan retar sig på sånt här ju...
2024-03-30

    Artocrates VIP
Utanförskapet mer kärlek för dem utstöta och för hela landskapet.

Härlig, tvist. tumen upp, haten av.
2024-03-29

  La Magnólia VIP
Så sant.
2024-03-28

  Öknens Ros VIP
Då får man hoppas på att flera lyssnar på den förnuftige!
2024-03-25

    Lena Staaf VIP
En enda förnuftig människa kan inte uträtta så mycket. Det är bäst att hen hittar likasinnade för att driva på förändring.
2024-03-25

    Lena Söderkvist VIP
Ett fyrfaldigt leve för det påståendet!
2024-03-25

    lydriket
Mångfaldens morgonrubriker.
2024-03-25

  Åsa Henriksson VIP
Mitt i prick. Så rätt.
Ett bokmärke och en applåd till dig.
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP