Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLICK

Ett klick. Så enkelt.
Att radera.

Kärlekssagan.
Finns inte mera.

Kontaktlistan.
Ett namn mindre nu.

Inte ett spår.
Av det som är du.

På mig.
Finns ingen knapp.

Då hade jag klickat.
Så jag saknaden slapp.

 

 




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-24 21:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
En gång det sade klick
nu är det slut med ett klick
snabbt utan besvär
jag borta från dig är
2024-03-25

    Sefarge VIP
Lysande beskrivning
Av cybersamhället!
Ett klick mer eller
mindre,tills man
ej är där"inne"
hos någon
längre?
;)
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP