Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration: Snödis


antikvariaten


har de tagit emot
fler böcker av mig än dem
som jag köper med hem
där mina hyllor dignar än
till feta breda leenden
de antikvariaten
de är de bästa
för alla som vistas just där
andäktigt andas
från pärm till pärm
vi lämnar med lyriska leenden




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-24 22:24



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
"andäktigt andas
från pärm till pärm"

en vacker formulering
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP