Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runtomkring

likt vårens första fjäril
fladdrar tankarna hoppfullt
hit och dit
för att sedan falla tillbaka ner
i den omsorgslösa rännsten
de kom ifrån
en efter en




Fri vers av (JB)
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-25 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)