Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klyftpotatis

Svek på svek, efter svek, ännu mera svek.
Det är så det är, det underbara livet.
Ingen rosbukett i världen,
kan förvandla en sketen arbetares lukt,
till att dofta annorlunda.
Det bara är så,
i den finare delen av världen.




Fri vers av (JB)
Läst 48 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-07 07:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)