Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudvall

spela du speleman
så fingrarna dina blöder
spela så högt att gudarna
eller de som lyssnar glöder
skrik ut din längtans heta själ
i mörkrets dunkla ljus
de svarar, de svarar
med ett sken, med ett sus




Fri vers av (JB)
Läst 49 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-04-21 10:34



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus VIP
Wow, stark! Gillas!
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)