Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennan rister

Min penna den rister
när vårsolen genom molnen brister
pennan far över pappret som en dans
i den härliga vårsolens glans
Dikter flyter fram rad efter rad
poeten känner sig lycklig och glad
våren ger en härlig inspiration
nu äntligen återkommer tron
på ett bättre liv för alla
hej faderalla…….




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2024-03-25 09:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ibland flödar orden som en yster vårbäck!
2024-03-25

    Lena Staaf VIP
Kul text! Synd att det ska vara satir.
2024-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Skrivarglädje på hög nivå
det är inte alla som dit kan nå. Instämmer i kören.
2024-03-25

  Anya VIP
Så härlig, livsglad, ton. Jag tänker på Fröding.
hej faderalla....
2024-03-25

    Sefarge VIP
Denna pekoral var ej så
skral, med sirlig hand
-skrift sammanfattad?
;)
2024-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP