Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

chipps

Utstörda radiovågor

Liten hackspett börjar låta

Böj fint, språk under chipp




Fri vers (Fri form) av moboken^ VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-03-25 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moboken^
moboken^ VIP