Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Havet

På havet vill jag bo
där får jag lugn och ro
njuter av sol och vind
seglar fritt som en hind

Lyssnar på havets symfoni
det är evighetens melodi
där vill jag leva där vill jag dö
tills det är dags att säga adjö





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-25 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP