Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikon



Dina erfarenheter
är oskattbara
Mina erfarenheter
är gratis
Varma rum
kalla vintrar
Impulser
och energier
Mörka nätter
ljusa dagar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-03-25 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP