Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda skift

I en skofabrik
med röda väggar
jobbar vi ideellt,
i skift.
Tillverkar stora och små
skor,
för hand.
I den innersta kammaren,
i lunchrummet,
möts vi mellan passen,
i övergången, och
provar lekfullt ut
de sex rollerna,
en efter en,
i stora och små,
storlekar.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-03-25 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn