Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Likasinnade Apostrofer


Utan villkor

Läraren Herr Rudenstein satt och funderade

Och tänkte på sin vän Klas Richenhoff

En före detta kollega som blivit avskedad

Vår relation är utan villkor

Det var inte hans anställning här

Tänkte Herr Rudenstein

En relation utan villkor

Är som en gammal vänskap

Med tidens hjärta

Fördjupad i skogsfeber

Vänner kan vi fortfarande vara

Trots att Klas slutat på skolan

Jag ska kontakta honom

Och höra av mig till honom

Tänkte Herr Rudenstein

Högt för sig själv

Herr Rudenstein ringde

Klas Richenhoff och frågade

Hur det är nuförtiden

Jag har det hyfsat bra

Bättre nu än tidigare

Och går på samtal

Hos en psykolog sa Klas Richenhoff

Hur är det med dig då?

Undrade Klas Richenhoff

Det är sådär. Du är saknad här på skolan

Sa Herr Rudenstein

Vi hörs avslutade sedan

Herr Rudenstein samtalet

 

Taleptox skrev

Den 20240326

<+>

 




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-03-26 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP