Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallkula

Vill fånga allt som betyder något 

I en kristallkula 

Så att vissa minnen kan bevaras

Och tas fram när längtan 

Efter någon eller något 

Blir för stor

 

För vissa personer och minnen 

Har en förmåga att etsa sig fast

Och bli väldigt påtagligt 

Där i djupet av våra hjärtan 

 

Detta är precis allt 

Vad jag vill fånga upp 

I en vacker kristallkula 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2024-04-05 08:47



Bookmark and Share


  florissants VIP
I feel you.
2024-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Fint om att spara och kunna återuppleva det som ger guldkant på tillvaron.
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP