Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

När man i minnenas kavalkad
vänder ett blad
finner man hjärta
och smärta
men vad gör de
så länge man hänger me




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-03-27 10:21



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Säger som The Dawes "Things happen"
2024-04-01

    Lena Staaf VIP
Att leva är det viktigaste.
2024-03-28

    Lena Söderkvist VIP
Klokt tänkt.
2024-03-27

  ULJO
Så sant.
2024-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Lovsång till livet.
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP