Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskhelg

Påskhelgen nalkas med allt därtill

Häxan på kvasten flyger omkring

Utklädda barn med färgglada kort

Går kanske omkring bland grannarna hus

Godis och mat på fat och i ägg

Ännu en helg vi nu firar ett tag

Glad påsk vill jag med dessa rader

Önska till dig




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-28 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP