Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Signum


Vissa är öppna
som en vidöppen bok
Andra sluter sig
under kupade skal

Du behöver
bara öppna ögonen
för att se
Hur lika/olika
vi alla e

Vad det nu beror på
Är det kanske
något som vet?
Vad som menas med
allt det

Sådant som sägs speglas
i vår personlighet





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-03-27 12:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vi är nog mer lika än vi tror.
2024-03-28

  Larz Gustafsson VIP
Vår...?
2024-03-27

  Koloristen
Det är rengöring som gäller vad falskmyntarna anbelangar.
2024-03-27

  Staffan Nilsson

Fint om mångfaldslov!
Gillar särskilt
"Du behöver bara öppna ögonen för att se hur lika/olika vi alla e"
"Det som är botten i dig är botten också i andra"
Ekelöf ur Färjesång

2024-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Synden är densamma.
2024-03-27

  Kungskobran VIP
Vi är alla olika
en det tål ej en medicin
andra tål den bra
för en del är den verkningslös
för andra fungerar den bra
2024-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Vad hjärtat är fullt av talar munnen.
2024-03-27

  ULJO
Vi är alla olika. Som tur är.
2024-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP