Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv och död

Kuvösen övervakas ständigt av datorer
i sjukhusets sterila salar
med hiss till våning K
där kylrummens blåljus lyser
med egen utgång
till svarta limousinen.





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-28 09:47



Bookmark and Share


  MaLo VIP
En ganska klinisk skildring av en brutal verklighet. Du låter oss själva känna in sorgen. Snyggt förmedlat.

2024-04-01

  Öknens Ros VIP
För dessa små bräckliga och sköra små är livet över innan det ens har börjat.
2024-03-29

    Lena Söderkvist VIP
Vissa av oss får aldrig uppleva livet. Det är ett av dess brutala villkor. Jag tycker att du berättar det effektivt med den här texten.
2024-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP