Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kände för att rimma litet om någonting högst alldagligt och kanske som obetydligt tydligt. Det är inte bara på nätterna en själ kan ha skäl att skapa, att vilja 'apa sig', kan uppstå som spontant ur vilket huvud som helst av ren vilja, impuls.


Fem fundersamma rader gå i land





Ibland fattar du något eller någons hand,
stundom på en så annan strand,
igår kom du på något riktigt,
det var säkert något viktigt,
ett sinne kan vara sargat av tidens tand.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-29 00:26



Bookmark and Share


  Koppartråd
Ingenting du skriver är alldagligt, lodjuret. Dina ord är ju definitionen av litterär magi, får en beundrare som mig på knäna i alla fall.
Sen har jag allt som oftast funnit att små obetydliga händelser i vardagen är det som verkligen förgyller livet, t.ex. lukten av regn eller sorlet från en stad som håller på att vakna upp en tidig morgon.
2024-03-29
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP