Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strunt






Jag hade varit nöjd med min ekonomi om jag inte hade en körlektion och en uppkörning till. Om jag handlar mat för 1500 resten av månaden så har jag 4000 kvar bara. Jag tänkte betala av så mycket jag kan på bilen. Spara tiotusen betala till farsan och hålla på så tills den är betald. Men jag tror att jag kommer ta sån tid på mig med körkortet så jag kanske får göra nytt kunskapsprov.

Borde göra dom där bullarna någon dag. Vi gjorde banoffepajer istället. Mamma fick göra. Fyllde 40 år. Brorsan och jag köpte kallskuret och potatisgratäng och bjöd på. Men jag glömde ta laktostabletter så magen blev helt enorm och spände ut så jag såg skitfet ut.

Tror att jag gått upp i vikt med av den nya medicinen. Det var meningen att jag skulle kunna sova och nu är jag vaken.

Vi ska sova I helgen. Det blir skönt.

Ska kolla på en lägenhet på onsdag. Men älskling orkar inte flytta. Vi har fortfarande inte fått någon ny köksfläkt eller toastol. Jag vill inte bo här längre. Den nya lägenheten är nyrustad.

Nu ligger jag och äter godis igen. Vi ska upp till mor och far idag och äta upp maten som blev kvar. Sen blir det mycket vin i helgen.

Har ställt mig i kö på vårdcentralen för mina snarkningar. Älskling säger att jag har andningsuppehåll. Men jag tror att han bara vill att jag ska vara tyst så han kan sova. Det blir väl skilda sovrum om vi tar nya lägenheten eller huset.





Fri vers av Inkompitent
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-03-29 03:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkompitent