Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Meine Gott


Ser sanningen i vitögat. Nu blir det kontantinsats till bilen med. Jag måste låna pengar. Vågar jag fråga farsan? 15000
Behöver bara låna tio. Eller ska jag gå till banken? Ligger och räknar och räknar. Visst finns det så jag klarar mig.

Jävligt sugen på att köpa för ca 1300 på nelly. Det är inte mycket men behöver lite pengar med i sommar om vi ska åka någonstans. Sen vill jag köpa doftljus igen. Inte så mycket för 400 kanske. Älskling håller på och äldar på dom där doftljusen sen går han och lägger sig i sängen, doftljusen får stå på. Jag får gå och släcka hela tiden. Blir tvärilsken. På dagarna behöver man väl för fan inte tända ljus!

Jag vill ha nya sängkläder med. Men jag ska hejda mig. Jag ska önska mig det i julklapp. Vi har fina sängkläder. Men jag tröttnar lite på dom. Sen vill jag ha nya badlakan. Vi har beige i badrummet. På väggarna. Mamma köpte en beige spräcklig badrumsmatta till oss förut. Vore fint med beige handdukar med. Ska önska mig det i julklapp med.

Älskling har lagat sladden till dammsugaren. Men den sjunger på sista versen. Vi har sagt att han ska önska sig en ny dammsugare när han fyller år. Det blir komplett här hemma.

Jag skulle kunna ta ett lån. 10 000 eller femton eller tjugo. Jag ska nog gå till min bank i veckan.

Tänkte betala 2000 i månaden på lånet och 2000 i månaden på billånet. Sen när kontantinsatsen är betalad ca 7 månader så ska jag betala 4000 i månaden på billånet då har jag betalat av bilen på ett och ett halvt år. Om inte tidigare. Jag skiter I bensin. Det är nolltolerans som gäller. Så lite ränta som möjligt. Och tvn är betald om ett halvår så blir mer i månaden då.

Det känns roligt. Jag älskar att betala på saker snabbt. Men jag behöver dom där femtontusen. Eller låna tio av farsan.

Skulle ju kunna leva lite om man lånade femton eller tjugo. Tror man fick låna minst 30 av banken. Men vad ska jag med dom till?

Bakade bullar igår. Glutenfria och nästintill sockerfria. Mycket gott. Åt tre stycken. Mor och far kom hit. Det var mysigt.

Jag har fått två kreditupplysningar. Det är inte bra. En för att vi ska betala av tvn och en för lyko som jag ska betala i juni. Vet inte hur det blir när jag ska ta lån. Inte bra inte bra.

Vi kanske åker till mormor och morfar med bullar i morgon. Om mormor inte är förkyld. Hon orkar nog.

Det blev fint väder igår eftermiddag. Älskling blev så rastlös så han åkte en tur med moppen. När han kom tillbaka hade jag precis vaknat. Jag sov en stund. Då ville han att vi skulle åka till macken och äta glass. Dom hade inte fått in glasskylen än. Det fanns bara gb glass. Så han bjöd mig på en daimglass och en hasselnötskaffe. Mycket gott. Vi satt ute.

Idag kommer en och ska byta våran toalett. Äntligen! Vi satt och väntade att han skulle komma igår men han kom inte. I fredags satt vi och väntade på att tvn skulle komma det stod i postnordappen att den var på väg den dagen men den kom inte. Älskling har inte nerver för att vänta på folk. Han blir förbannad.

Tvn är egentligen lite för stor. Han får som han vill. Det blir nog bra.

Jag ska nog göra en lista på notes vad jag vill ha i julklapp haha.
Fri vers av Inkompitent
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-04-14 05:27Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkompitent