Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det enda som behövs för att skapa


Turkisk peppar

Tänk att hennes ondska
skulle ge mig allt
skinande vänner
gurglande skratt
självtillit med ödmjuk styrka

att år i isolering
skulle bygga upp ett lyckligt jag
var ett litet embryo förut

idag är hon ingenting
men fortsätter sitt eget korståg
lämnar fler offer liksom jag

lämnat kriget
fanan i topp
tar med de svedda själar
som varit brända
av liknande tungor

rider i täten nu
visar upp mig
i påfågelskrud
se




Fri vers (Fri form) av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-30 15:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
riktigt söt på profilfotot är du.
2024-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP