Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CLOCHE

Plikttrogen och lojal,
en sån duktig flicka!
Varsågod - det är serverat,
min hälsa på en bricka.

Partners i jobb och kärlek,
glufsa i er - ta er chans!
För jag har visst ej förstånd
att sätta gränser någonstans.




Bunden vers (Rim) av MaLo VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-31 00:07



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Vem är viktigast i ditt liv?









Svar: Du.



2024-04-01

  Marija M VIP
Hög igenkänning här! Snyggt!

2024-03-31

  Kungskobran VIP
Som att bränna ett ljus i bägge ändar
2024-03-31
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP