Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träden tiger drömmande

Träden tiger drömmande.
Solen skrattar intensivt.
Några uttråkade katter
sitter och blänger uppgivet.
Påskdagen har guld i mund.
I alla själar finns ett paradis.
Det är 8 grader kärlek ute.
Stenarna mumlar böner.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-04-01 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP