Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett destruktivt förhållande


Stulen värdighet

Om jag lever varsamt
enkelt och sparsamt

Inte förhäver mig
Inte tävlar mot dig

Inte hotar dig
alltid viker mig

Låter du mig leva då?




Fri vers av MiaLotta
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-01 00:40



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Livsviktigt att destruera ett destruktivt förhållande.
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

MiaLotta