Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lonely Star

Lonely star,
in barren void
who made you
alone?
For eons wander
and beseech,
but all others
are out of reach.
Courageously
you wander on,
while darkened space
goes even darker
travel deeper,
travel farther.
Who would not,
with all their might
twinkle even
harder?





Bunden vers (Rim) av Lustverket VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-01 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP