Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trip in peace, Timothy Leary


Ratta in, sätt på, droppa ut

Ratta in
den evolutionära pulsen
äldsta stationen ever
2 miljarder år
on the air
känn beatet
slå och slå
i varje klo,
i varje tand
för vet du vad,
du är inte stjärndamm
du är ben och märg,
lo och järv

Sätt på
ditt cellulära medvetande,
bli de många,
inte en
känn vibrationen
genast, nu
och inte sen
för vet du vad,
i varje cell
en glädjetår,
ett litet hjärta
slår och slår

Droppa ut
ur det symboliska spelet
för allt de vill
att du ska hata,
jaga, nå och drömma
kan du lika
gärna glömma
för vet du vad,
i varje tanke
är du redan
puls och blod,
örnens öga,
sjöns och skogens
heta, vilda
röda sol.




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-04-02 23:27



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Godkänt.
2024-04-06

  Recycled Redhead 3.0 VIP
Jag är allt, och jag är ingenting.

Överallt men också ingenstans.

Jag är intighetens centrum,
och ändå allt omkring.
Jag är frusen mitt i steget
och jag bjuder upp till dans.
Jag är luftig, ljus och lätt.
Jag är ett avgrundsvrål, jag är en sång.
Jag är det svartaste du sett.
Jag är högt och lågt på samma gång Är mycket mindre och så mycket mer.
Är vad du ser och vad du inte ser.
2024-04-05

  Respons VIP
Känns som ett sökande mot det verkliga och det genuina som bara kärleken och naturen kan ge. Låter som en punklåt med fart och frenesi så jag blir förvånad att det inte finns en låtreferens. Bra!
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP