Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen: Snön täcker min syn

På vägen hit gick min resa åt skogen
Vägens utformning och placering
Vädrets kalla bittra klor som slagit sig fast
Halkan höll på att benåda mig
Slagen gul och blå, historia i sten
Underbara verklighet, bittra sevärdhet

Krokiga grusvägar blir till livserfarenhet
Man kan inte bara gasa och tro det ska gå
När kroppen åker framåt, paniken stegrar
Vägen svänger men bilen slirar
Ack vädrets makter är aldrig att leka med
Slagen gul och blå, kunde varit min verklighet
Men det löste sig, jag höll min kurs
Trots detta känner jag mig borta

Saknar en klar bild framåt
Behöver något att fokusera emot
Ta mig till verkligheten och bit mig
Vill drömma men sitter fast i hjulet
Krokiga vägar täckta av vit snö
Två spår och så många val
Tänk dig för, så du inte kör för fort
Det är lätt att vägen svänger
Och du rakt fram kör




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2024-04-02 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP