Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Det förflutnas etymologi


Ödmjukhet

Svårt att vara stolt

När man blivit bedömd

Under större delen

Av sin uppväxt

Att man är

Sämst hitintills

 

Taleptox Skrev

Den 20240403

<+>




Övriga genrer (Aforism) av Taleptox VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-03 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP