Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formgjuten

jag vet ingenting
jag kan ingenting
jag blir aldrig någonting

hopplösa människor som jag
existerar bara där i periferin
baktalad och asocial så tror jag ändock
på allt som rör sig i fantasin

där är jag en kung på korståg
mittens centrum
har alltid svar på tal
men helt värdelös det är nog ändå jag
ljudlösa ekon studsar
i min färglösa sagodal




Fri vers av (JB)
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-03 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

(JB)
(JB)