Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska få se Iran blomstra i demokrati och rättvisa

Hej kära vänner! Jag har precis emigrerat till Iran. Jag är öppet homosexuell och skarpt regimkritisk. Har även planer på kollektiva nakenprotester mot kvinnoförtrycket och alla orättvisor. Jag har blivit så varmt välkomnad och det känns fantastiskt och bara toppen att äntligen bo här! Allt kommer att bli bra när regimen inser att de har gjort en massa fel. Iran kommer säkert att blomstra i kärlek, sanning och rättvisa och alla kommer att konvertera till kristendomen. Man måste vara positiv och optimistiskt i alla lägen så ordnar sig allting per automatik. Bara vi tror på Jesus så kommer Iran att bli ett fint, ja ett helt underbart land.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2024-04-04 19:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Om det räckte med att tro på Jesus vore det nog redan löst, men att tro och veta är två skilda saker, inte ens när tron är stark.
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP