Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Prägling

Invid kärret
där det stora
allvarsamma
lugnet råder

Hörs ännu
på avstånd
forsens
brus och dån

och i dyig göl
ses sly och slanor
speglas

När det ljusa
och mörka skiftar
längs vägen

Ska vi låta oss
präglas
av allt det vi ser


















Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-05 14:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om naturen och dess inverkan.
Väl valt foto som förstärker textens innehåll.
2024-04-05

  Monika A Mirsch VIP
Tack för denna
underbara dikt!
Kram
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP