Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi får vara

Vi får vara lugna i en orolig värld

Vi får vara mjuka i en hård värld

Vi får vara oss själva i en tillgjord värld

Vi får vara varma i en kall värld

Vi får vara glada i en sorgsen värld

Vi får skratta mitt i det grå

Vi får vara romantiska i en rå värld

Vi får vara kärleksfulla nu, här och alltid.

BOHEMEN




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-05 20:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Absolut att vi får vara!
2024-04-06

  Blomma-Stjärna VIP
Fullträff! Jag bokmärker!
2024-04-05
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP