Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vår man på Café

På ett cafe
lite grann breve
syns ”vår man”
sitta helt stilla
och filosofera

Kanske önskar han
att hans tankar
Ska leda till nåt
bättre och nåt mera
Där han sitter
vid ett av borden
för sig själv
och spekulerar

I vad som vart rätt
och vad som gick fel
Det han vunnit
och det han förlorat
på karusellen

Med allvarsam
och drömmande blick
blir han nog sittande
där
ända fram till kvällen










Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-06 15:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Han är nog poet, skriver han inte något i en anteckningsbok med svarta pärmar
2024-04-07

  Koloristen
Identifierar mig direkt med "er" man, övertänkare som jag är.

Bra text och bild.
2024-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP