Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATARAXI

stäng dörren är du snäll
världen har inget här att göra

släng på en Hendrix-platta
och vrid upp volymen
låt det vara endast:
du, jag och hans magi

tillsammans gör vi natten evig
förtränger den hånfulla gryning
som envist knackar på




Fri vers av H. Hellman
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-04-06 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. Hellman
H. Hellman