Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORDIN

det är svårt att bli äldre
när man ännu är så ung

att betrakta sin spegelbild
och endast se sitt senaste jag
men samtidigt, så distinkt
känna alla sina tidigare

inse att de aldrig lämnade en
utan lever kvar därinne
övergivna och rastlösa

alla med en enkel önskan
om att bli hörda




Fri vers av H. Hellman
Läst 37 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-04-13 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

H. Hellman
H. Hellman