Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulden



Tidens gränser
överskrider hon
när flykten
in i evigheten
är räddningen
från allvaret
Ändock
inser hon inte
att katastrofen
är svår att undvika




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-04-07 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP