Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut och in

Utåt sett
har jag
inre ro

Ro
är en lyxvara
i mina skor
och lyx
är som hål i mina fickor

Ibland
är
jag dock himmelskt
nöjd
med dagen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 203 gånger
Publicerad 2006-08-21 21:16



Bookmark and Share


  Madjori
Mycket täkvärd och fyndigt skriven.
Gillar den!
2006-08-21

  Propella
Du vänder på orden på ett sjukt bra sätt här - jag stannar upp och funderar mellan raderna. Bra bra bra!
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan